Kärcher, sistemlerini TOUGHBOOK 33 dayanıklı dizüstü bilgisayarlarla güçlendiriyor

Panasonic TOUGHBOOK, dünya çapında faaliyet gösteren temizlik ekipmanları üreticisi Kärcher’in operasyonel verimliliğini ve müşterilerine sunduğu hizmetleri artırıyor.

Kärcher, sistemlerini TOUGHBOOK 33 dayanıklı dizüstü bilgisayarlarla güçlendiriyor

Kärcher, sistemlerini TOUGHBOOK 54’ten sonra TOUGHBOOK 33 dayanıklı dizüstü bilgisayarlarla güçlendiriyor

Panasonic TOUGHBOOK, dünya çapında faaliyet gösteren temizlik ekipmanları üreticisi Kärcher’in operasyonel verimliliğini ve müşterilerine sunduğu hizmetleri artırıyor.

 

Etkili temizlik makinelerinin küresel pazar lideri Kärcher, müşterilerine en iyi deneyimi sunmak için 100 hizmet teknisyenini Panasonic TOUGHBOOK 33 tamamen dayanıklı dizüstü bilgisayar ile donattı. Hikayenin detaylarının yer aldığı video burada bulunuyor.

 

Kärcher’deki teknisyenler 10 yıldan uzun süredir kağıtsız bir şekilde çalışıyor. Bunun için de operasyon ve yönetimle ilgili her çalışmanın en zorlayıcı koşullarda bile güvenilir bir şekilde çalışabilen bir cihazla kaydedilmesi gerekiyor. Bu yüzden Kärcher, halihazırda TOUGHBOOK 54’ü kullanıyordu. Kärcher, kullandığı cihazlara TOUGHBOOK 33’ü de ekledi. Kärcher Hizmet Uzmanı Tobias Türk, “Panasonic, TOUGHBOOK cihazlarının kalitesi ve sağladığı destek sayesinde müşteri hizmetlerini ve verimliliğimizi iyileştirecek dijitalleşmemizin bir sonraki aşamasında tedarikçimiz olmaya devam ediyor” diyor.

Hem ikisi bir arada hem de birbirinden ayrı kullanılabilen cihazlar, dünya çapında faaliyet gösteren ve basınçlı yıkayıcıları, cam temizleyen elektrikli süpürgeleri ve zemin temizleyicileri gibi çeşitli profesyonel temizlik ekipmanlarıyla bilinen Alman aile şirketi Kärcher’in operasyonel verimliliğini ve müşterilere sunduğu hizmetlerini iyileştiriyor. Yıllık 2,7 milyar Avro (2020) cirosu olan şirket, TOUGHBOOK 33’ü teknisyenlerin kapsamlı ekipman portföyünü çalışır durumda tutmasına ve teşhis testleri gerçekleştirmesine olanak tanıyan dayanıklı ve esnek tasarımları için seçti. Cihazların Kärcher’e ulaştırılması da pandemi koşullarına rağmen sorunsuz bir şekilde gerçekleşti.

Kärcher Servis Teknisyeni Thomas Wolski, konuyla ilgili şunları söylüyor: “Su sebillerimiz ve yol süpürücülerimiz gibi temizlik makinelerimizden gelen verileri analiz etmek için TOUGHBOOK dizüstü bilgisayarlarında kurulu olan tanı yazılımını kullanıyoruz. TOUGHBOOK 33 çok esnek bir cihaz. HDMI kablosu veya USB kablosu gibi birçok eklenti seçeneği bulunuyor ve çok sayıda bağlantı yuvası mevcut. Ayrıca dayanıklı ve güvenilir. Düştüğünde bile her zaman çalışmaya devam ediyor ve kalın eldivenlerle bile tableti kullanırken sorun yaşanmıyor.”

Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler Saha Hizmetleri Kilit Müşteri Yöneticisi Andreas Wetzels de “TOUGHBOOK 33’ün tablet PC ve dizüstü bilgisayarın birleşimi olması çok önemli. Çünkü bu sayede Kärcher'ın teknisyenleri cihazı hareket halindeyken bir tablet olarak veya prize takıp klasik bir dizüstü bilgisayar olarak kullanabiliyor. TOUGHBOOK cihazları, Kärcher müşterilerinin temizlik sistemlerini daha uzun süre kullanabilmelerini sağlamaya yardımcı oluyor. Artan kullanım sayesinde çevrenin korunmasına da yardımcı oluyoruz” diyor.

Hibya Haber Ajansı