Saadet Partili Karataş: “Bu soyguna son verilmelidir”

AFYONKARAHİSAR-16.01.2023-HİBYA- Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, Sandıklı İlçe Teşkilatı’nın haftalık toplantısına katıldı.

Saadet Partili Karataş: “Bu soyguna son verilmelidir”

Başkan Karataş, sahada çalışmalarını gerçekleştiren ilçe yönetimine, belde ve mahalle başkanlarına teşekkür etti.

2023 yılının değişim, yeni bir başlangıç ve umudun yılı olarak hatırlanacağına inandıklarını söyleyen Başkan Karataş, “Cumhuriyetimizin birinci asrını tamamlayacağımız bu yılda yeni bir dönemi başlatarak, yeni yüzyılımıza yaraşır bir Türkiye’yi inşa etmekte kararlıyız.” dedi.

Başkan Karataş, şahısların ve partilerin değil, 85 milyonun menfaatini gözetecek, hakkını hukukunu koruyacaklarını iddia ederek, “Geçmişin hatalarını telafi edeceğimiz, geride bırakılan enkazı kaldıracağımız, travmalarını atlatıp, yaralarını da hep birlikte saracağımız yeni bir dönemin artık şafağındayız.” diye konuştu.

“Bir soygun mahiyetinde”

Sandıklı’da saha ziyaretlerinde vatandaşların özellikle araç muayene ücretlerine gelen zamlarla ilgili şikayetlerin olduğunu belirten Başkan Karataş, “İnsanımızın temel ihtiyaçlarını karşılamakta oldukça zorlandığı, akaryakıta gelen zamlardan dolayı araçlarına dahi binemedikleri bir dönemi yaşıyoruz. Bir cıvata bile sıkmadan insanımızdan alınan bu fahiş araç muayene ücretleri adeta bir soygun mahiyetindedir. Bu soyguna bir an önce son verilmelidir.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı