İYİ Parti Sakarya heyeti, deprem bölgesinde

SAKARYA-09.02.2023-HİBYA-İYİ Parti Sakarya İl Başkanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara destek olmak amacıyla bölgeye gitti.

İYİ Parti Sakarya heyeti, deprem bölgesinde

Deprem sonrasında yaraları sarmak için İYİ Parti Sakarya İl Başkanlığı harekete geçti. İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Fatih Akgün ve beraberindeki heyet, acil ihtiyaçlar olarak listelenen; bebek bezi, battaniye, ısıtıcı, çorap, mont, eldiven, uyku tulumu, su, hijyen malzemeleri, bot, çizme, ayakkabı, içlik takımı, bere, tuvalet kağıdı, pil, konserve ve yastık gibi birçok yardım malzemesini ihtiyaç sahiplerine teslim etti

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında, İYİ Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından yardım toplama merkezi oluşturuldu. Deprem bölgelerine gönderilmek üzere İYİ Parti Sakarya İl ve İlçe Teşkilatlarının katkılarıyla hazırlanan acil yardım malzemeleri tırlar ile gönderildi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Fatih Akgün, İYİ Parti Teşkilat Başkanı Gökhan Kaçar, İYİ Parti Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Uçak, Sakarya Milletvekili Aday Adayı Selçuk Kılıçaslan, İl Yönetim üyesi Kerem Durmuş, Adapazarı Meclis Üyeleri Hüseyin Akçalışkan ve İsmail Zortul, deprem bölgesine insani yardım malzemelerinin toplandığı ve gönderildiği noktalarda depremin yaralarını sarmak için çalışmalara katıldı.

Başkan Akgün, depremin ilk gününden beri yardımlarının sürdüğünü belirterek, "Deprem bilimcilerinin ifadesiyle dünya tarihinin en büyük afetlerinden biriyle karşı karşıyayız. Sakarya teşkilatımız tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Gün, birlik olma, Türkiye için tek yürek olma günüdür. Öncelikle depremde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." dedi.

Hibya Haber Ajansı