Umuda Pedal Derneği, bu sene TÜRGÖK için pedal çevirecek

İZMİR - 07.01.2023 - HİBYA - İstanbul merkezli Umuda Pedal Derneği her yıl düzenledikleri farkındalık ve destek sürüşlerini bu yıl da TÜRGÖK ( Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı) için Beyaz Baston Haftası kapsamında, 8 Ocak Pazar

Umuda Pedal Derneği, bu sene TÜRGÖK için pedal çevirecek

İstanbul merkezli Umuda Pedal Derneği her yıl düzenledikleri farkındalık ve destek sürüşlerini bu yıl da TÜRGÖK ( Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı) için Beyaz Baston Haftası kapsamında, 8 Ocak Pazar günü İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonu ile İzmir’de gerçekleştiriyor.

İzmir’den pek çok TÜRGÖK Dostu bisikletçinin de katılacağı sürüş saat 11:00’de Karşıyaka Bostanlı Yasemin Kafe önünde başlayacak ve İnciraltı Engelliler Parkında sonlanacak. Tüm organizasyonu İzmir Büyükşehir Belediyesinin üstlendiği etkinliğe Eşpedal Derneği üyeleri de Tandem bisikletleri ile katılacaklar.

19 yıldır Görmeyenlerin eğitimlerine ve kültürel gelişimlerine destek olmak amacıyla kabartma ve sesli kitaplar üreten TÜRGÖK, tüm bu hizmetlerini üyelerine ücretsiz olarak yapıyor.

Özellikle görmeyenlerin eğitiminde kabartma kitapların önemi bilindiği için kitaplık bünyesinde bulunan binlerce kabartma kitabın arttırılması ve üyelerinin bu kitaplardan ücretsiz olarak faydalanması için yapılan destekler büyük bir önem taşıyor. TÜRGÖK’e bağış yaparak, görmeyenlerin daha çok kabartma ve sesli kitaba erişmesine destek olunabiliyor.

Hibya Haber Ajansı