Yakacık Stadı'nın temeli atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapımı planlanan Yakacık Stadı’nın temel atma töreni ve Cevizli Yaşam Merkezi’nin ikmal inşaatı başlatılması İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yapıldı.

Yakacık Stadı'nın temeli atıldı

İBB’nin ''150 Günde 150 Proje'' kapsamında yer alan her iki proje için düzenlenen törene, İmamoğlu’nun yanı sıra CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Parti Meclisi Üyesi Müslüm Sarı, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, siyasi parti ilçe başkanları, İBB ve Kartal Belediyesi meclis üyeleri,  muhtarlar, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Başkan İmamoğlu, İstanbul’a değer ve kalite katmayı hedeflediklerini belirterek, ilçe belediye başkanları ile en üst düzeyde görüşerek hizmetleri en doğru şekilde yapmaya çalıştıklarını ve sadece Kartal ile değil 39 ilçenin belediye başkanlarıyla bu şekilde ilerlediklerini söyledi.

Kartal Belediye Başkanı Yüksel ise Kartal’da, sporda tesisleşmeyi hedef olarak önlerine koyduklarını ifade ederek, gelecek vaad eden sporcuların temellerinin atılmasına katkıda bulunmak istediklerini bildirdi.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay da kent sakinlerinin düzenli ve bilinçli spor yapabilmeleri amacıyla imkanlar sunmayı önemsediklerini, Kartal Yakacık Stadı ile Cevizli Yaşam Merkezi’nin bu doğrultuda inşa edileceğini duyurdu.

Konuşmaların ardından, temel atma töreni gerçekleştirildi.

Hibya Haber Ajansı