Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası açıklama yaptı

Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

"Bay Kemal kendini buğday ambarında zannediyor. Kendisine milletin verdiği bir vetki yok. O durmadan yalanlarına devam ediyor. Türkiye bir hukuk devleti, siz bu devlet içnde ne zaman yargı oldunuz da yargıyı kendi adına kullanıyorsun.? Öyle bir yetkisi var mı? yok. Bu milleti kusura bakmayın tamamen ahmak yerine koyup aldatmaktan başka bir şey değildir. Vatandaşı aldatmak, kandırmak, işte sen önce elindeki büyükşehir belediyelerinde verdiğin sözleri yerine getir. 

Vatandaş su paraları konusunda ciddi sıkıntılar içerisinde mi.? İçerisinde. Bunların sözünü nasıl vermişlerdi? Farklı vermişlerdi. Bunların hepsi  2023 seçimlerine yönelik yalanlardan başka bir şey değildir. Türkiye hukuk devletidir. bir siyasiler olarak böyle bir yekiyi kullanamayız. Siyasiler bu yetkiyi kullanmaya sahip değildir. Benim milletimde bu kadar enayi değildir kusura bakmayın.

Bu zat zaten teröristin tekidir. Ahmet Şık soyadı Şık ama kendisi neye benziyor bilmiyorum. Onun gücü AK Parti'yi kapatmaya yetmez. O kendi paçasını nasıl kurtaracak ona baksın. Bugüne kadar birçok terör örgütlerinin içerisinde yer alan kişidir. 

CHP'nin akşam başka sabah başka tablosu ortada. Bay Kemal partisinin içerisindeki milletvekillerine hakim değil. Kendi milletvekili SİHA'ları terör örgütleriyle mukayese ettiklerinin bilmiyor bile. Haberi yok.

Bu insansız silah araçları hakkında dersine de iyi çalışmamış. Nasıl oluyorsa Samsun'a uğrayıverdi.

Allah rahmet etsin Özdemir Beyin sağlığın da bu işin kuruluşundan itibaren Türkiye'ye vermeleri gereken İHA'ları vermemişlerdi. Özdemir Bey o zaman hemen adımı attılar ve İHA'ları üretmeye başladılar arkasından SİHA'ları üretmeye başladılar, şimdide işte AKINCI'yı ürettiler. 

Artık Türkiye bu ürünleri ithal eden bir ülke değil, tam aksine ihraç eden bir ülke konumuna geldi. Rabbim yar yardımcıları olsun. 

Devlet olarak bizde muhümmatları üreterek bu unsurları veren durumuna geldik. Yüzde 20 yerli üretim yaparken şimdi bu oran yüzzde 80'e çıktı.

Yunanistan sorusu

NATO daha sonra manevrasını yaptı her zaman olduğu gibi. Türkiye ile beraber ayrı bir güç olduklarını ifade etti. Yunanistan'ın rahatsız olması Türkiye NATO ilişkilerini zayıflatmaz. Türkiyesiz bir NATO düşünülemez. Türkiye varsa NATO güçlüdür."
Hibya Haber Ajansı