Başkan Koyuncu, mahalle toplantılarına devam ediyor

AFYONKARAHİSAR - 31.03.2023 - HİBYA - Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu tarafından başlatılan mahalle istişare toplantıları devam ediyor.

Başkan Koyuncu, mahalle toplantılarına devam ediyor

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, hem Emirdağ Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları mahallelilere anlatmak hem de mahallede var olan sorunları yerinde tespit etmek amacıyla Adaçal mahalle muhtarı Fuat Akgün ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Adaçal mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu yaptığı konuşmada; “5 yıllığına bize verilen emaneti layıkıyla taşımak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Mazeret üretmeden, sorunların hızlı bir şekilde çözümü için ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yaptığımız istişare toplantılarıyla sizlerin görüşlerine kulak vererek hem Emirdağımızı yarınlara taşıyor hem de yapılan hizmetlerin kalitesini yükseltmiş oluyoruz. Biz bu işin, hizmetin sevdalısıyız. Biz hep birlikte, koskocaman, Gurbetin Başkenti Emirdağız…” ifadelerini kullanarak katılım sağlayan mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Vatandaşlar ile  birebir ilgilenen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu toplantı sonrasında beraberindeki birim müdürlerine taleplerin karşılanması adına talimatlar verdi.

Yapılan istişare toplantısına Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Belediye Başkan Yardımcısı Vecdi Yürük, Meclis Üyeleri; Ahmet Köksal, Ceylan Aydoğan, Yüksel Arıkanlı, Adaçal Mahalle muhtarı    Fuat Akgün ile mahalle sakinleri katıldı.


Hibya Haber Ajansı