Afyonkarahisar'da trafik kazası

Afyonkarahisar'da otogar ve hastane kavşağında meydana gelen kaza ilgili Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş açıklama yaptı.

Afyonkarahisar'da trafik kazası

AFYONKARAHİSAR - 30.08.2022 - HİBYA - Afyonkarahisar'da otogar ve hastane kavşağında meydana gelen kaza ilgili Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş yaptığı açıklamada yetkililerin bu kavşak ile ilgili tedbirleri almasını isteyerek , “Başka Recep’ler kurban gitmesin” dedi.

Otogar ve Hastane kavşağında sık sık kazaların meydana geldiğini belirten Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş, en son ticari taksinin tır ile çarpıştığı kazada taksi şoförü ile yanındaki yolcu hayatını kaybettiğini belirtti. 

“Kavşak ile ilgili tedbirler alınmalı”

Otogar ve Hastane kavşağında meydana gelen kazaların önüne geçilmesi için yetkililere seslenen Başkan Karataş, “Otogar ve Hastane kavşağında meslektaşlarımız sık sık kazaya maruz kalıyorlar. Dün yine meslektaşımız şoför arkadaşımız Recep A, hayatını kaybetti ve toprağa verdik. Başka Receplerin kurban olmaması için bu kavşak ile ilgili acilen gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.


Hibya Haber Ajansı